Oktoberfest - velike sise i pivo

29/10/2012, 19:19

Čuveni minhenski festival piva ove godine počeo je 22.09. a završiće se 07.10. Čuvena nemačka poslovičnost spojila je dve stvari koje muškarci najviše vole, pivo i velike sise, u jedan šesnaestodnevni događaj. Rezultat je poznat, tradicija održavanja od 1810. na festivalu okuplja svake godine ogroman broj ljudi i dokazuje da moškarci od ispijanja piva više vole samo jednu stvar, ispijanje piva u društvu devojaka sa velikim sisama.

Uslov da konobarice osim što moraju da budu sposobne da ponesu 50 krigli odjednom moraju imati i velike sise potpuno ima smisla, i jedna je od stvari koje ovaj festival piva odvaja od ostalih. A devojke ko devojke i one vole pivo, a još više vole pažnju, pa je ove godine i američka glumica, pevačica i model Hayden Panettiere iskoristila Oktoberfest da popije koje pivo, ali i da promoviše svoje lepe povelike sise (slika ispod).

 

 

Američka glumica pokazuje svoje velike sise u tradicionalnoj bavarskoj nošnji
 
 
 

 

 Za nas koji pivo pijemo ispred lokalne prodavnice još malo slika sisatih devojaka sa Oktoberfesta:

 

prelepa konobarica sa velikim napucanim sisama
 
plavuša u kostimu koji ističe njene velike sise
 
slatka plavuša sa prelepim sisama uživa u pivu
 
lepa sisata plavusa sa pletenicama ispija pivo
 
crnka sa jako velikim sisama čeka svoju turu piva 
 

 

 

 


Permalink | Trekbekovi [0] | Komentari  [0] Komentari [0] | velike sise

Košarkašice sa velikim sisama - Bikini Basketball

26/10/2012, 19:05

Verovatno ste već svi čuli za seksi modele za donji veš koje igraju američki fudbal, a ako niste obavezno potražite The Lingerie Football League na internetu jer su igračice vrhunske ribe sa velikim sisama i čvrstim guzama.

Velike sise su sada ušle i u žensku košarku, a u videu ispod možete videti devojke koje su se prijavile za Majamijev Bikini Basketball tim. Za razliku od The Lingerie Football League koju igraju mahom vrhunske ribe u seksi donjem vešu, sa nabudženim velikim silikonskim sisama, ovde cice nisu baš tako seksi, ali s obzirom da je ovo tek proba i da je sport u povoju može se od njega očekivati mnogo. 

U svakom slučaju ima dosta devojaka koje odlično izgledaju, a posebnu pažnu, svojim velikim sisama, je skrenula prva devojka koja se pojavljuje u ovom klipu.

 


 Permalink | Trekbekovi [0] | Komentari  [0] Komentari [0] | velike sise

Devojke u treningu sa velikim sisama

04/10/2012, 19:16

Ko god je barem jednom zašao u neku normalnu teretanu sigurno je primetio dosta devojaka koje tamo provode sate vajajući svoje telo. Te devojke obično imaju savršeno izvajane guze, ali, s obzirom da se vežbanjem smanjuje procenat masti u telu, u većini slučajeva ne mogu se pohvaliti Zato se devojke i žene koje se ozbiljno bave fitnesom i kojima je stalo da izgledaju savršeno obično odlučuju da povećaju sise silikonskim implantima. Mora se priznati da uzak struk, savršeno zategnuta guza i velike okrugle sise na ženi izgledaju veoma seksi. Sve ovo je zapravo bio uvod za sčličice koje slede.

 

 

istetovirana riba sa lepim velikim sisama vežba u teretani
 

 

 

 

izuzetno dobro gradjena devojka sa velikim okruglim silikonskim sisama
 
posle dobrog treninga riba briše svoje velike silikonske sise peškirom
 
 

 


Permalink | Trekbekovi [0] | Komentari  [0] Komentari [0] | velike sise

Devojka DJ trese svoje sisiće na nastupu

30/09/2012, 11:25

Možda nisu toliko velike, ali ova cica tako lepo trese svoje sise da sam jednostavno morao da ovaj video podelim sa vama. Uživajte u ovim ne tako velikim, ali definitivno ludim sisama :)

 

 


 


Permalink | Trekbekovi [0] | Komentari  [0] Komentari [0] | velike sise

Najlepše velike sise septembra

30/09/2012, 11:12

Vreme naprosto leti i već je 30. septembar. Vreme je lepo pa manje vremena provodimo kraj računara, a velikih lepih sisa ima i po ulicama, ali to nije razlog da ponovo zapostavim kategoriju velike sise meseca pa sam odabrao ovu brinetu sa velikim okruglim sisama  za najbolju veliku sisu septembra.

 

brineta sa prelepim velikim silikonskim sisama 


Permalink | Trekbekovi [0] | Komentari  [0] Komentari [0] | velike sise

Meni
Kategorije
Arhiva
« Decembar 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Meta
Linkovi

sex shop